0620 Boston

(Fredag 20-6) "Overnight Parking" på Walmart's parkeringsplads. Den første Walmart vi prøvede i går, tillod ikke at man sov på pladsen; naboerne havde klaget over det evindelige rend af campister! Endnu har vi ikke mødt andre, der overnatter på parkeringspladserne, men det kan måske skyldes at sommerferien ikke for alvor er startet endnu.
Henrik blev skoldet af solen, da vi var på søen i går, og må nu have ekstra beskyttelse!
Klar, parat, gå! Lyssignalet for fodgængere er forsynet med stopur, som tæller ned fra 22 sekunder; så gælder det bare om at komme med over.
Vi lod bilen stå ved Walmart og tog metroen ind til Boston.
Boston....
Det synes at vrimle med egern overalt i denne del af USA; først så vi dem i Central Park i New York, men der er også masser af dem i Boston og omegn.
...Og en rigtig gammeldavs vækkelsespræst med sit telt i parken; der synes at være rigeligt med ledige stole, hvis man ønsker at blive frelst...!
Frokost!
Uddeling af gratis frokost til de hjemløse - som der synes at være rigtig mange af i denne by!
Ingen beskrivelse
Overalt i USA hænger pæne mennesker ud på gadehjørnerne; det er rygere, som er forvist til det eneste sted, hvor rygning er tilladt (=udendørs).
Ann ser Boston.
Ingen beskrivelse
Ann på Harvard!!!
Harvard Universitets boghandel - næsten som at træde ind i et Harry Potter univers!!
I Universitetets tøjbutik (som er stor!) kan man købe alt med Harvard logo på; hvad med et hundehalsbånd til 17 USD (ca. 110 kr.)!?
Fredag aften på og omkring Harvard Square; studerende hænger ud med deres bøger, og gøglere og musikkere underholder.