0703 Niagara Falls - Canada

Vi gik helt amok og bookede os ind på et hotel lige ved vandfaldene: Nyd lige udsigten fra vores hotelværelse.
Vi havde også pejs på værelset. Rigtig amerikansk (selv om vi stadig er i Canada); man tænder for ilden på den alm. elkontakt, der sidder lige mellem pejsen og spejlet. Så starter den lystigt med at producere varme med noget der til forveksling kunne ligne ild. Vi fandt aldrig rigtig ud af, om det var ild eller bare en slags "video-film" af ild. En ting var dog sikkert; man behøver aldrig at lægge nyt brænde på :-)
Kl. 22 var der kæmpe fyrværkeri over vandfaldene - det er vandfaldet til venstre :0)
Hvis man følger gaden bort fra vandfaldene, kommer man ind i noget, der mest af alt ligner dyrehavsbakken: spillehaller, spøgelsesslotte, voksmuseer, 4-D biografer o.lign. Man glemte helt at vandfaldene faktisk er et naturfænomen og tænkte: "Gu' ve' hvad tid de slukker for vandfaldene... eller kører de hele natten??"
Ann hygger foran "pejsen".
(Torsdag d. 3/7) Der er faktisk to og ikke kun et vandfald ved Niagara. Dette er det af faldene, der er på den Canadiske side af grænsen...
Ingen beskrivelse
Ann's taktik med at stå tidligt op viste sig at holde stik (bortset fra at vi altså sov over os!), der var slet ikke kø til "Maid of The Mist" (bådene der sejler turister ud til faldene). Så der blev overhovedet ikke tid til at læse den avis, vi havde fået leveret ved hotelværelset om morgenen.
Ann har altid været vild med gratis tøj!!! (Behøver vi at nævne, at vi tog de smukke regnfrakker med os efter turen....)
Vi smiler stadig... meeeeeen vi er også fortsat tørre....
Et billede af en af de andre tur-både... i baggrunden vores hotel: Det er det grønne hus med det røde "Sheraton" skilt på toppen! - Man kan vist ikke bo tættere på vandfaldet ;-)
Ingen beskrivelse
"Permanent" regnbue ved Canadian Falls.
Ups... nå ja man kan jo komme til at "skyde" fra lommen, når det gynger...
Et larmende og øredøvende vandfald.... nå ja, og så i baggrunden noget tilfældigt vand, der vælter ned.
Tilbage på fast grund stod den endelig på morgenmad og avislæsning.
Tilbage på hotellet hvor vi checker ud. Bemærk den hvide pose, der er beregnet til rensetøj; den er fyldt med isterninger til vores køletasker. Hendes lidt selvfede smil skyldes højst sandsynligt, at hun lige har scoret et ekstra sæt shampoo fra rengøringskonens vogn...
Ingen beskrivelse
Vi skulle vist være stået lidt tidligere op, hvis vi skulle have undgået køen til "Behind the Falls".
Deres udsendte bag det store vandfald (det er vandfaldet bagerst), det er bare en masse vand, der vælter ned!
Ingen beskrivelse
Ann forsøger sig med lidt videofilm nedenfor vandfaldet... der er så meget vand i luften, at hun ikke kan filme normalt og derfor forsøger sig med et "under regnfrakke skud"
Ingen beskrivelse
Det var pudsigt at se, hvordan bådene fra "Maid of the Mist" kæmpede op mod strømmen og kun lige med nød og næppe kunne holdes med brug af fuld motorkraft. Så snat de slog motoren fra blev båden hastigt skubbet tilbage; det havde vi slet ikke kunnet mærke, da vi var ude med båden tidligere på dagen.
Ingen beskrivelse
Bemærk hvordan vandet drypper fra Ann's næse....
Ingen beskrivelse
Det Canadiske fald set lidt oppefra..
Ingen beskrivelse
Vi spiser sen frokost på et pizzaria, mens vi forsøger at indhente, noget af det vi er bagefter; Ann's dagbog og Henrik ordner billeder til hjemmesiden.
.... hvorfor var det lige, at jeg skulle tage et billede af Ann's mad??? Cæsar salat og pizza med pepperoni og ananas.
Vi forlader Canada for denne gang, over Rainbow-broen, som fører direkte til USA og får et sidste godt kig til vandfaldene. Vi havde frygtet, at vores van ville blive endevendt af de amerikanske grænsevagter, men opgaven har nok syntes for uoverskuelig... i hvert fald slap vi ind uden påtale!