0914 Nevada

Vi har kun lige krydset statsgrænsen til Nevada, da sceneriet skifter totalt.... fra stille og rolig mindre by til blinkende lys, store hoteller.... og casinoer!!
Udsigten over Reno. Desværre kan man ikke se det på billedet, men det var utrolig smukt med alle lysene, der glinsede som et bælte af diamanter, spredt ud over dalen!
(Mandag d. 15/9) En lastbil med tre hængere. Det ser man ikke så tit (i hvert fald ikke i Danmark), så vi syntes lige den skulle med! Faktisk er den nok også kun tilladt i dele af USA; vi har i hvert fald kun set den hernede i syd-vest!!
Mens vi kører op mod Virginia City, en gammel guld- og sølvmine by, dukker flere og flere skilte op som reklamere for de stedlige turistfælder... som her hvor et ellers anonymt skilt proklamere "See the Suicide Table" - en attraktion vi ikke kunne finde i nogen af vores guide bøger!
Ingen beskrivelse
På vejen "falder" vi over nogle vilde heste, som går og græsser i vejkanten.
Godt man ikke først kom kørende nu...!
Virginia City står næsten som da guldeventyret sluttede omkring 1880. Der er mange "spøgelses-byer" rundt omkring, som alle har haft deres storhedstid, inden minerne er blevet tømte og folk er rykket videre. Forskellen mellem de andre og Virginia City består i, at da byen her havde stået ret død helt frem til 1960'erne, var der en kendt tv-western-serie, som hed Bonanza, hvor heltene altid tog ind til virginia City og proviantereder; og på den måde fik byen sin turist-opblomstring!!
Vi fandt "The Suicide Table", der viste sig at være et gammelt slidt spillebord, hvorom meget usikre efterretninger ville vide, at alle dets ejere havde begået selvmord. Denne GRATIS attraktion viste sig at ligge inde bagerst i en Saloon, der var spækket med spillemaskiner.... efter ca. 15 minutter og knap 10 dollar fattigere forlod vi stedet igen ;-)
Ægte cowboy stemning på "fortovet".
På vej ud af byen på den anden side kom vi forbi adskillige gamle - og forladte - miner.
Her møder vi så det skilt, vi vist skulle have haft lidt tidligere på dagen :0)
Vi stopper ved et "trail" for at gå en tur og se petroglyffer...
... men synes egentlig at det er mere interessant at kigge efter jægerfly, da vi er i nærheden af "Top Gun"-basen!!!
Man kan faktisk godt se to af flyene på billedet.... det er de to klatter, der mest af alt ligner fluer ;-)
Ingen beskrivelse
Vi gør holdt ved Sand Mountain.
Henrik gør klar til at filme sanddyngerne....
.... og vores laaaaaaaaange skygger!
Mens vi var der, var der nogle som kørte rundt på de små 4-hjulede off-road'ere. Det så faktisk ret sjovt ud!
Henrik går ned til en ruin af en Pony Express Station; der findes kun meget få fysiske beviser fra denne private postrute, som faktisk kun var i drift i godt et år.
(Tirsdag d. 16/9) Udsigten fra vores overnatningssted.
...Og den anden retning. Vi havde fundet et trucker/campingplads/snask/tankstations-sted midt ude i ingenting, som faktisk havde havde alt, hvad vi havde behov for: Vi fik aftensmad, en plads til overnatning og et bad.
En træt ælling gider ikke at gå i bad;-)
Tilbage på den endeløse landevej...!
Ingen beskrivelse
Ørken-agtigt landskab med nogle meget flotte efterårs-farvede lave bevoksninger på den bagerste bakke.
Vi spiser frokost på en lokal snask... og får meget tid til at gå med at glo på de lokale; specielt folk, som ham der står i baggrunden af billedet med cowboy-hatten.... og -støvlerne, -bukserne og resten af udstyret, som man desværre ikke kan se :0)
Ingen beskrivelse