1015 Syd-Californien

Vi er på vej nordpå fra lufthavnen, da vi har besluttet os for at køre op til Universal Studios, som ligger i Hollywood. På vejen passere vi denne hybrid bil.... den første (og eneste) benzin økonomiske bil vi så på turen...
Vi stopper for at tanke, og Henriks job er - som sædvanlig - at vaske forruden, da Ann ikke kan nå :-)
(Fredag d. 17/10) Ann lagde sig syg aftenen før, så vi har droppet Universal Studios og har i stedet bestemt os for at køre en omvej gennem Beverly Hills på vej mod øst. Det meget lille og lidt hvide, som man kan se oppe på bjerget er faktisk Hollywood-skiltet, som vi ved en tilfældighed opdagede!
Udsigt ned over nogle af de lidt mere velhavende boliger i L.A.
Hvem sagde luftforurening...!?
Et af de sædvanlige forbuds-skilte - men læg lige mærke til de to nederste linier: Man må ikke bære skydevåben eller bue og pil!!
Et Beverly Hills-skilt med en tilhørende sportsvogn!
Vi er tilbage i det fashionable område omkring Beverly hills/Hollywood; og hvis man læser skiltet på lygtepælen får man at vide, at der er "max. en runde inden for 4 timer" for ellers kan man blive stævnet....! Er der lige nogen, som er træt af al den trafik...!
Ann føler sig mere og mere syg, så vi tager motorvejen for at komme væk fra L.A. Det varer dog ikke særlig længe, før Ann har fået nok at af køre (i kø, vel at mærke!), og vi må stoppe for at finde et motel, så hun kan komme ind og ligge.
Det er natten mellem fredag og lørdag, og Ann har haft det så dårligt om aftenen, at vi til sidst er tvunget til at køre på skadestuen, da vi ikke kan få fat i en almindelig huslæge. Mens vi venter studerer Henrik skiltet på væggen, der på engelsk og spansk forsikrer "kunderne" om, at alle får den samme behandling, uanset hvilken forsikring man har - også selv om man ikke har en!
(Søndag d. 19/10) Efter nogle dage på langs, er Ann nu så meget "i live" at vi kan køre lidt videre. Vi når så langt som Palm Springs, som ligger ca. 150 km. øst for det hotel, vi opholdt os på i L.A. Her tjekker vi ind på et nyt hotel, hvor vi bliver i to dage. Området uden for Palm Springs er meget "blæsende" så man har opstillet store vindmølleparker.
(Mandag d. 20/10) Ann er ved at komme lidt ovenpå, så vi beslutter at køre ud til Walmart for at handle lidt. Her har de en McDonald's i tilknytning til forretning.... og hvad er bedre, når man er så overvægtig at man ikke kan gå, end at spise et godt solidt fast-food-måltid......!
Inde i Walmart har de længe haft julepynten på hylderne; men disse julekugler med forskellige sporthold på, har vi dog ikke set før!
På vej tilbage til hotellet er solen ved at gå ned - men vi synes dog lige denne palme, som er skvattet helt sammen i varmen, skal med!! - Har vi glemt at nævne, at vi har omkring 35 grader her!?