Ruten

7. og sidste del af ruten tager os i løbet af mindre end en uge fra Georgia tilbage til New Jersey. Vi gør dog holdt i Washington D.C. i et par dage og ser byen!
6. del af ruten byder på fire ting: Sol, strand, sand og vand! Vi starter med at tage til den Mexicanske Golf i Texas og tager så det meste af turen til Floridas sydspids langs med kysten. Undervejs kommer vi igennem Houston og New Orleans, samt en masse mindre byer! Derefter går den fra Key West hele vejen op af Floridas østkyst, til vi når Savannah i Georgia. (Husk at man kan klikke på billedet for at gøre det større - så er det nemmere at se ruten!)
5. del af ruten: Vi har sat vores gæster af, så nu gælder det bare om at komme videre mod Florida, strand og vand!
Så er vi nået til 4. del - vi kan kun konstatere, at vi vist har rodet lidt meget rundt nede i den del af landet;-)
3. del af ruten!
Anden del af ruten kom til at se lidt anderledes ud! Vi har lavet nogle "sjove detours" ind imellem - vi er faktisk selv lidt overraskede, når vi kigger på, hvordan turen er kommet til at se ud! (Klik på billedet for at se det i stor udgave)
Dette er så den første del af vores rute! Vi beslutter ruten, efterhånden som vi kommer frem; så vi ved sjældent mere end en til to dage i forvejen, hvor vi skal hen. Dette medfører enkelte overraskelser, selv for os, f.eks. viste vi ikke, at vi ville komme så langt op i Maine, før vi stod der :O) (Klik på billedet for at se det i stor udgave)